DIS Band Live (Wijdewormer)

<< Terug naar programma

AMSTEL PODIUM - 23:30

DIS Band Live is de afgelopen jaren een begrip geworden en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod.
De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads ontstaat.
Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show.
Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop gezet en komt het publiek van jong tot oud volledig aan zijn trekken.
DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-West Nederland, daarnaast speelt DIS ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid.
DIS is dan ook erg trots dat de “olievlek” zich in snel tempo verspreidt met optredens door het hele land; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS kunnen genieten.

Na een show van DIS Band Live is steevast de reactie van het publiek: "DIS is te gek!"

Comments are closed.