ONE THE U2 EXPERIENCE – (Purmerend)

<< Terug naar programma

ONE THE U2 EXPERIENCE - (Purmerend)

SLIGRO PODIUM - 23:00

Dé U2 beleving
Zeg je U2, dan zeg je in één adem Bono. Maar bij ONE The U2 Experience’ staat een vrouw haar mannetje. Monique Hendriks-Kee neemt daar vol overgave de rol van Bono op zich, zo opende het Haarlems Dagblad het artikel over het optreden van ONE in Patronaat april 2018.
ONE The U2 Experience is dé unieke U2 live beleving die Nederland kent. ONE heeft sinds haar oprichting (2014) al heel wat mijlpalen bereikt. De mannen én vrouw hebben op de meest gerenommeerde clubpodia van Nederland gestaan. De band was o.a. te gast bij Radio Veronica live. En recentelijk dus in het Haarlemse Patronaat.
ONE The U2 Experience onderscheidt zich met een unieke, authentieke benadering van de U2 sound. Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een échte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regiofinale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.

ONE But Not The Same
Monique Hendriks-Kee (zang), Emilio Bamio (gitaar en backing), Frank Feenstra (drums), Romeo Doekhi (basgitaar en backing) uit de regio Zaanstad/ Purmerend vormen deze band en hebben hun sporen verdiend in vooraanstaande regionale bands.
De meeste doorgewinterde U2 fans konden vooraf nogal sceptisch zijn over een female-fronted U2 tribute. Maar na afloop van een ONE live concert moest men concluderen dat men onder de indruk is geraakt. Velen hebben aangegeven niet eerder zo’n ervaring gehad bij een U2 tribute.
Check onze agenda voor een optreden bij jouw in de buurt. Zie je dan!

Comments are closed.